DKK 167,85 (DKK 167,32 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Skt. Lukas Kirke - Festugen 2017

30.08.2017 kl. 20:00 Skt. Lukas Kirke, Århus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 167,85 (DKK 167,32 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Billetpriser: Voksen: 160 kr. - Barn / Studerende 110 kr. Vocal Line: Passing the Bridge En bro kan passeres på to måder: Man kan gå over den til den anden side, eller man kan gå under den. Eller man kan vælge at blive på den side, man allerede står på. For hvad er der på den anden side af broen? Hvad er der under broen? En bro forbinder to sider, to verdener, to valg. Broen repræsenterer derfor på den ene side det kendte og trygge, på den anden side det ukendte og udfordrende. Og under broen lurer farerne måske. Vocal Line lægger sig tæt op ad dette års festugetema “Bridging” med egne fortolkninger af sange, der dels kredser om udlængsel og hjemlængsel – længsel efter at finde sig selv og sit hjem på den rigtige side af broen – og dels undersøger de nuancer af livet, der gemmer sig under broen.

Vocal Line er et moderne a-cappella kor med 30 sangere, dirigeret af Jens Johansen.

Koret blev dannet i 1991 i Århus og har som sit erklærede mål at være frontløber i udviklingen af den rytmiske korsang, nationalt såvel som internationalt. Gennem årene har Vocal Line konstant søgt at udvide grænserne for a cappella-musikken, og koret sigter mod et stadig højere musikalsk niveau. Vocal Line tager udgangspunkt i den danske kor-tradition. Herfra har koret udviklet en stærkt personlig stil med elementer af pop, rock og jazz. Vocal Line formår som få andre at forene himmelstræbende, nordiske klange med personlighed og inderlighed. Dette kombineret med korets velklingende, detaljerede og til stadighed eksperimenterende arrangementer får Vocal Line til gang på gang at fange og berøre sit publikum – ikke mindst takket være sangernes individuelle indlevelse og musikalitet, som på karakteristisk vis går op i en højere og særligt sammensmeltet enhed.

Gennem Vocal Lines 26-årige levetid har koret opnået stor anerkendelse i hele Europa og store dele af den øvrige verden, og koret kan desuden bryste sig af at have vundet en række, store internationale priser. i 2010 havde koret æren af at optræde side om side med den verdensberømte vokalekvilibrist Bobby McFerrin. Først i Jazz at Lincoln Center i New York, siden hen i Musikhuset under Aarhus Vocal Festival. I 2014 sang de med The Rolling Stones på Roskilde Festivalens Orange Scene, og i 2015 gav de en TV-transmitteret koncert for foden af Cristo Redentor i Rio de Janeiro, der nåede ud til 180 millioner seere.

Vocal lines 25 års jubilæum blev markeret i januar 2016 med en fuldstændigt udsolgt koncert i Aarhus Musikhus’ Symfoniske Sal. Her blev koret suppleret af solister som Julie Maria, Steffen Brandt og Mads Langer og et kæmpe kor bestående af 70 nuværende og tidligere Vocal Line-sangere.

 - ingen lyder helt som Vocal Line!