DKK 177,95 (DKK 177,35 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Vocal Line: Nordlys - Festugekoncert i Christianskirken

04.09.2019 kl. 19:30 Christianskirken, Aarhus N
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 177,95 (DKK 177,35 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Som optakt til deres koncertturné til Island i september giver Vocal Line en koncert på hjemmebanen med det repertoire, som skal med på turneen.

Vocal Lines traditionsrige festugekoncert finder i år sted i Christianskirken på Christiansbjerg. Koncerten er optakt til at Vocal Line den 9. September drager på en uges turne i Island. Her bygger Vocal Line en musikalsk bro til Island ved at afholde workshops og give fælleskoncerter med islandske kor.

 

Programmet til festugekoncerten omfatter således sange af de islandske sangskrivere Ásgeir Trausti, Helgi Jónsson og naturligvis den ”århusianske islænding” Tina Dickow. Derudover kan man glæde sig til at høre nye og ældre arrangementer, primært fra Vocal Lines omfattende nordiske repertoire – derfor titlen ”Nordlys”.

 

Vocal Line er af DR udpeget til at repræsentere Danmark i ”Eurovision Choir of the Year”, der sendes på DR1 den 3.8 kl. 20.30. Desuden har koret netop modtaget den ærefulde pris ”European Voices Award 2019” for igennem en årrække at have været ”the most innovative European choir”.