DKK 188,05 (DKK 187,37 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Vocal Line: Together We’re Pstereo

02.09.2020 kl. 20:00 Skt. Lukas Kirke, Århus C
Køb billet

Billetsalget slutter:

02.09.2020 kl. 20:00

DKK 188,05 (DKK 187,37 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Når vi synger, hører vi sammen… I den seneste tid har sangen spillet en betydelig rolle for mange og bidraget til en følelses af samhørighed og håb i skyggen af Corona-krisen. For at synge sammen, så er man sammen – sammen er vi i stereo.


Vocal Line er tilbage i Sankt Lukas Kirke ved årets festugekoncert, og vi glæder os rigtig meget til at synge live for et publikum igen! Der er god plads i kirken, og vi sætter ikke flere billetter i salg, end at alle kan sidde trygt med passende afstand.

I Corona-pausen har vi arbejdet med nyt repertoire, men publikum vil ikke blive snydt for nogle af de mere velkendte Vocal Line-arrangementer! Med årets festugekoncert understøtter vi årets festuge-tema ”In It Together”, og i forlængelse af dette vil der i tidens ånd også blive lagt op til et par fællessange, så husk at få sangstemmen med!


I 2020 nåede Vocal Line lige at give et par koncerter i Tyskland, inden alt lukkede ned og samtlige koncerter i ind- og udland blev aflyst. Men nu er der lys forude, og vi håber at se jer til årets festugekoncert!


• Ingen lyder helt som Vocal Line!


www.vocalline.dk